Seo h1 PARTNERI

KORPA

POŠTOVANI BUDUĆI PARTNERI

skidanje fleka | flex cleaner nagrade

NAGRADE ZA NAJBOLJI PRIRODNI INOVATIVNI PROIZVOD

ZA UGOSTITELJSTVO I HOTELIJERSTVO ZA 2018. I 2019. GODINU

Flex International je deo SPG grupacije koja postoji 20 godina i posluje na teritoriji Srbije, Makedonije i Dubaija, U.A.E. SPG grupacija broji više od 100 zaposlenih. Članica je više domaćih i stranih organizacija, turističkih udruženja, poslovnih klubova i regionalnih privrednih komora. Jedna je od osnivača Privredne Komore Zelene Srbije kao veliki poštovalac ekologije. Redovan je organizator mnogobrojnih humanitarnih i donatorskih akcija.

Flex-Natural Power Cleaner je potpuno prirodno sredstvo za skidanje svih fleka odmah na licu mesta, bez pranja. Koristi se tako što se naprska na fleku koja je nastala i istrlja prstima, malo ispere vodom. Potreban je svima da ga imaju kod sebe pre nego što se desi fleka. Treba da ga ima svaka žena u torbici, muškarac u autu, u kući, vrtićima, buticima, avio kompanijama, servisima, hotelima, restoranima, bolnicama... Potpuno je prirodan i kao takav jednistven za svetskom tržištu.

30ml skida i do 100 fleka, ne oštećuje tkaninu niti skida boju, napravljen je po ISO/HACCP standardima i patentiran je i zaštićen kao trademark.Testiran u je u najboljim svetskim laboratorijama, i kao prirodan i ekološki proizvod potpuno je bezbedan za čoveka i okolinu. Efikasnost skidanja fleka utvrđena je u renomiranoj nemačkoj laboratoriji.

Dobitnik je prestižnih nagrada za najbolji prirodni inovativni proizvod 2018. i 2019. godine. Flex je proizvod koji je namenjen da se koristi svuda u svetu. Kako bismo što brže i na što kvalitetniji način stigli na sve krajeve planete, odlučili smo da ozbiljnim distributerskim kućama i investitorima damo šansu da učestvuju u samom širenju proizvoda na što više zemalja.

Ukoliko smatrate da posedujete kapacitete za jedan ovakav projekat, možete nas kontaktirati i zakazati sastanak sa menadžmetom u Beogradu ili Dubaiju.